Gå til hovedindhold

Fleksjobopslag

Har du brug for arbejdskraft i din virksomhed?

 • Læs op

Indhold

  Fleksjobordningen er enkel og fleksibel både for den ansatte og virksomheden. I kan ansætte en medarbejder i fleksjob i det antal timer, som I har behov for.

  Jobcenter Aarhus kan give dig råd og vejledning i forbindelse med ansættelse af en medarbejder i fleksjob. I kan kontakte vores virksomhedstelefon på: 41 85 63 92
  I kan lave et jobopslag her:

  Lav opslag til en medarbejder i fleksjob

  I forbindelse med brug af formular ”Oplysninger for virksomheden”, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

  Vi behandler personoplysninger om virksomheden i kategorierne virksomhedsdata (virksomhedsnavn, CVR-nummer, kontaktpersonnavn, mail og telefon) samt de indtastede oplysninger om jobbet fra spørgeskemaet. Det gør vi for at kunne besvare din henvendelse hurtigst muligt samt sikre en hurtig rekruttering til din virksomhed.

  Det er frivilligt at udfylde/besvare formularen. Besvares formularen, kontaktes virksomheden – besvares formularen ikke, sker der ingen kontakt ad denne vej.

  Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører.

  Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig/din virksomhed. Du har også ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne. Du skal dog være opmærksom på, at kommunen typisk er forpligtet til at gemme de oplysninger vi har noteret om dig, indtil den ovennævnte slettefrist indtræder.

  Det samtykke du har givet til behandlingen kan til en hver tid trækkes tilbage, dog uden at ændrer på lovligheden af den behandling der allerede måtte være foretaget.

  Den dataansvarlige er

  Aarhus Kommune
  Sociale forhold og Beskæftigelse
  Jobcenter Aarhus
  Fleksjob & Særlige virksomhedsindsatser
  Silkeborgvej 622
  8220 Brabrand,

  som kan kontaktes på mail: fleksjob@aarhus.dk eller telefon 89 40 68 00.

  Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

  Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

  Sidst opdateret: 10. januar 2024