Gå til hovedindhold

Aarhus Alliancen hjælper erhvervslivet med rekruttering af medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet

Aarhus Alliancen er et virksomhedsnetværk etableret af Jobcenter Aarhus, der arbejder på at sikre virksomhederne den nødvendige arbejdskraft, og at alle borgere i Aarhus Kommune skal have mulighed for at bidrage med det de kan på arbejdsmarkedet.

 • Læs op

Indhold

  Vi hjælper din virksomhed med rekruttering 

  Kender I det, at I har arbejdsopgaver I ikke får løst i dag eller at I bruger jeres medarbejderes ressourcer uhensigtsmæssigt på opgaver, som ligger uden for deres kompetencefelt?

  Så vil vi gerne invitere din virksomhed til at være en del af vores virksomhedsnetværk, Aarhus Alliancen.

  Aarhus Alliancen kan inspirere jer og hjælpe med at rekruttere medarbejdere, der kan løse de opgaver – I enten ikke får løst i dag eller hvor I bruger jeres ressourcer forkert.

  For jeres virksomhed kan en deltagelse i Aarhus Alliancen og vores netværksmøder give jer en mulighed for:

  • At udvide jeres netværk blandt lokale virksomheder i Aarhus Kommune – og give ekstra muligheder i forhold til at udvikle samarbejdsaftaler, der kan fylde jeres ordrebog op.
  • At ansætte en ny medarbejder som kan frigøre ressourcer hos jeres eksisterende medarbejdere og dermed skabe ekstra produktivitet i jeres virksomhed, der kan aflæses på den økonomiske bundlinje. 
  • At gøre en forskel for den enkelte borger ved at åbne døren til jeres virksomhed. 
  • At tilegne jer ny viden og blive inspireret i forhold til nye metoder og erfaringer inden for rekruttering, ESG, CSR, HR-strategi og personaleledelse.
  • At bruge ESG og CSR til at skabe stærke værdier, stolthed, arbejdsglæde og trivsel i jeres virksomhed.  
  • At bruge ESG og CSR i jeres markedsføring og rekruttering.

  Vores vision er, at virksomhederne i Aarhus Kommune skal have mulighed for at rekruttere den arbejdskraft, de har brug for, og at alle borgere med en nedsat arbejdsevne i Aarhus Kommune skal have mulighed for at bidrage med det de kan på arbejdsmarkedet.  

   

  Vil du og din virksomhed høre mere om Aarhus Alliancen – helt uforpligtende?

  Så giv os et kald på 41 85 63 92 eller send en mail på fleksjob@aarhus.dk, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

  Mange af landets største virksomheder stiller ESG og CSR-krav til alle led i leverandørkæden. Tendenser peger på, at selv mindre virksomheder i stigende grad skal kunne fortælle om og dokumentere deres sociale ansvar og bæredygtige aktiviteter.

  Derfor vil vi gerne hjælpe jeres virksomhed og andre aarhusianske virksomheder med at styrke jeres arbejde med ESG og CSR.

  Ved at rekruttere fra kanten af arbejdsmarkedet og give mennesker, der har brug for det, en hjælpende hånd for at komme i beskæftigelse, får I ikke alene adgang til arbejdskraft som kan bidrage positivt til jeres virksomheds produktivitet og økonomiske bundlinje.

  I bidrager også økonomisk til samfundet og styrker jeres konkurrenceevne og brand. 

  Hvad er ESG, og hvorfor er det vigtigt?

  ESG står for Environmental, Social and Governance. Altså forhold i en virksomhed, der vedrører miljø-, sociale og ledelsesmæssige aspekter.

  Jo bedre en virksomhed klarer sig på de tre områder, desto mere ansvarlig vurderer man, at virksomheden er. 

  Flere og flere investorer lægger vægt på ESG og bruger det som målestok for bæredygtige investeringer. Din virksomheds ESG-vurdering kan altså være afgørende for, om I får fyldt ordrebogen op.

  Sidst opdateret: 4. marts 2024