Gå til hovedindhold

Har din virksomhed brug for en løbevikar til DHL-stafetten?

Få en højtuddannet jobsøgende løbevikar som stand in hvis det kniber med at danne holdet!

 • Læs op

Indhold

  Skal din virksomhed også med til verdens største firmafest? Igen i år er der lagt op til et brag af en fest i motionens tegn med hyggeligt samvær med kollegerne til enten en løbe- eller gåtur.

  Igen i år er Jobcenter Aarhus gået sammen med Aarhus Motion, som arrangerer DHL-stafetten, om at tilbyde løbevikarer til virksomheder, som ikke kan stille et fuldt hold.

  I får en motiveret jobsøgende højtuddannet, som vil enten løbe 5 km stafetløb eller gå med på 5 km walk, alt efter, hvad behovet hos jeres virksomhed er.

  Hvis uheldet nu er ude i din virksomhed, og en af jeres løbere må melde afbud i 11. time, eller I bare står og mangler en ekstra løber på jeres hold, så kan Viden til Vækst ved Jobcenter Aarhus hjælpe jer med at finde en løbevikar.

  Løbevikaren vil være en akademisk jobsøger, som til gengæld for sine ben vil få muligheden for at udvide sit professionelle netværk i jeres virksomhed.  

  Tilmeld din virksomhed til årets DHL-stafet her, hvor du kan krydse af, om I vil have muligheden for at få tilbudt en løbevikar.

  Vil du vide mere så kontakt:

  Casper Callesen, virksomhedskonsulent

  Mail: carc@aarhus.dk  

  Tlf.: 41 86 45 67

  Sidst opdateret: 22. marts 2024