Gå til hovedindhold

Fastholdelse af medarbejdere

Fastholdelsesteamet vejleder og hjælper din virksomhed i at fastholde sygemeldte medarbejdere på arbejdspladsen. Vi kan rådgive dig i hvilke indsatser, der skal til for at forebygge, at en medarbejder bliver sygemeldt.

 • Læs op

Indhold

  Der er god økonomi i at arbejde med sygefravær. Virksomheder, der arbejder aktivt for, at sygemeldte medarbejdere bevarer tilknytningen til arbejdspladsen, fastholder værdifulde kompetencer og erfaringer. Det gælder også, når virksomheden arbejder for at forebygge sygemeldinger.

  Fastholdelsesteamet hjælper med at afdække muligheder og indsatser, hvis din virksomheder vil forebygge sygemeldinger eller fastholde en sygemeldt medarbejder.

  En tidlig og tilpasset indsats

  Vi igangsætter også tilpasset og tidlig indsats for de medarbejdere, som er blevet sygemeldte. Fastholdelsesteamet kan bevilge personlig assistance, arbejdsrelaterede hjælpemidler, arbejdspladsindretning, mentorer og andre støtteordninger.

  Støttemuligheder - sygemeldte medarbejdere

  Der findes mange muligheder for at forebygge fravær og fastholde sygemeldte medarbejdere på arbejdspladsen.

  Jobcenter Aarhus' services til international arbejdskraft

  Jobcenter Aarhus samarbejder blandt andet med de øvrige kommuner i Business Region Aarhus om Østjylland som karrieredestination for international arbejdskraft.

  Hvis du er døvetolkeleverandør

  Læs mere om Hvis du er døvetolkeleverandør i Aarhus Kommune her.

  Sidst opdateret: 17. august 2023