Gå til hovedindhold

Kim Robæk Severinsen, køkkenchef

Kim Robæk Severinsen er køkkenchef og laver hver dag mad til medarbejderne i Teknik og Miljø

  • Læs op

Indhold

    Kim Robæk Severinsen er ansat i afdelingen Service og Stab som kantineleder på Jægergården, der blandt andet huser Ydelsescenter Aarhus. Ud over at stå for kantinen på Rådhuset og Jægergården har Kim også ansvar for to mindre kantiner i ungecentrene på Kalkværksvej og Skanderborgvej. 

    "Jeg søgte faktisk jobbet for nogle år siden, hvor jeg ikke engang kom til samtale. Men så fik jeg det heldigvis den her gang. Jeg havde hørt, det var en god arbejdsplads, så jeg vidste, det var noget for mig," siger Kim.

    Kim laver hver dag mad til kollegerne i Teknik og Miljø, og selvom det er mad til mange, går han ikke på kompromis med kvaliteten.

    Alt er lavet fra bunden med ordentlige råvarer. Jeg går ikke på kompromis med madlavningen. I andre kantiner bliver maden lavet i store køkkener og kørt ud, men sådan er det ikke her, og det er også en af grundene til, at jeg har søgt jobbet to gange,” griner Kim.