Gå til hovedindhold

Rusmiddelcenter Aarhus

Hos Rusmiddelcenter Aarhus tilbyder vi gratis behandling for borgere, der ønsker at mindske eller helt stoppe deres misbrug af enten alkohol eller stoffer.

 • Læs op

Indhold

  Vi har forskellige former for behandling.

  Få Rusmiddelcenter Aarhus som stærk samarbejdspartner

  Arbejder du med mennesker, så kan et samarbejde med Rusmiddelcenter Aarhus være relevant for dig. Rusmiddelproblemer kan nemlig ramme alle – både den enkelte, men også de pårørende omkring - derfor er det sandsynligt, at du støder på det før eller senere i dit arbejdsliv.

  Hos Rusmiddelcenter Aarhus kan vi tilbyde at blive en stærk samarbejdspartner for dig, der oplever rusmiddelsproblematikker i forbindelse med dit arbejde.

  Ring til os og høre mere om, hvordan vi kan starte et samarbejde

  For samarbejde omkring rusmiddelproblematikker kan du kontakte os på telefon 87 13 21 00

  Oplever du selv problematikker med rusmidler?

  Ønsker du hjælp til at starte alkoholbehandling?

  Du skal kontakte Modtagelsen på telefon 87 13 21 00, hvis du ønsker at starte gratis alkoholbehandling. Sammen finder vi ud af, hvad der er den rette behandling for dig.

  Ønsker du hjælp til at starte stofbehandling?

  Du skal kontakte Rådgivningen på 87 13 21 00, hvis du er fyldt 18 år, og ønsker at starte gratis stofbehandling. Sammen finder vi ud af, hvad der er den rette behandling for dig.

  Er du under 18, og ønsker du hjælp til at starte stofbehandling? Så kan du få hjælp af U-18 Rusmiddelteamet. Kontakt Ungekontakten.

  Vi har tilbud efter servicelovens paragraffer 101, 104 og 107 samt sundhedslovens paragraffer 141 og 142.

   

  Sidst opdateret: 23. september 2023