Gå til hovedindhold

Salg af kort og fotos

Hvis du har behov for kort, kortdata og fotos ud over dem der kan hentes på hjemmesiden eller stilles til rådighed af andre udstillere, kan kommunen tilbyde en række ydelser i forhold til salg og bearbejdning af disse.

 • Læs op

Indhold

  Kommunens salg af kort, kortdata og fotos håndteres af Digitalisering. Ud over salg af kort, kortdata og fotos kan afdelingen tilbyde dig ydelser i forhold til bearbejdning, samling og efterbehandling af disse efter behov.

  Ydelser fra Digitalisering i forhold til udarbejdelse og salg af kort, kortdata og fotos medfører et ekspeditions- eller salgsgebyr, beskrevet i et prisblad.

  I forbindelse med køb af kort, kortdata og fotos, følger en række regler for brug og anvendelse.

  Hvis du har behov der ikke kan dækkes af de kort, kortdata og fotos der kan hentes på hjemmesiden, kan du kontakte Digitalisering.

  Brug og rettigheder

  I forbindelse med køb af kort, kortdata og fotos hos kommunen, følger en række brugsrettigheder og ansvarsforhold med i forhold til overdragelse og kommerciel brug.

  Prisblad

  I prisbladet kan du finde priser for de mest gængse ydelser som Digitalisering yder i forbindelse med udarbejdelse og salg af kort, kortdata og fotos.

  Sidst opdateret: 6. juni 2024