Gå til hovedindhold

Aarhus Kommunes hjemmeside

Læs om principperne for opbygning af hjemmesiden. Som besøgende har du mulighed for at give os gode råd til forbedringer af hjemmesiden.

 • Læs op

Indhold

  Som besøgende har du mulighed for at give os gode råd til forbedringer af hjemmesiden.

  Ideer og konstruktiv feed back har stor værdi i den videre udvikling af indholdet.

  Hjemmesiden er udviklet med tanke på, hvordan brugerne i dag anvender hjemmesider. 70% af de brugere, der besøger Aarhus Kommunes hjemmeside, har søgt efter indhold i Google, og ca. halvdelen besøger siden fra en mobiltelefon. Den viden har været vigtig i forhold til at udarbejde hjemmesidens design og navigation. Alt indhold på den nye hjemmeside kan vises på såvel pc som mobiltelefoner med en god brugeroplevelse.

  Selv om mange mennesker har lagt et stort arbejde i at skabe indhold til aarhus.dk, kan vi aldrig nå det helt perfekte resultat. Der vil være fejl og mangler, og vi er meget bevidste om, at indholdet kan blive meget bedre med hjælp fra dig og andre brugere til at sikre, at det for alvor bliver en hjemmeside for hele Aarhus.

  Det finder du på aarhus.dk

  Hjemmesidens største hovedindgange har borgere og virksomheder som målgruppe. Indholdet hér er gennemskrevet og præsenteret med tanke på, at det skal være så konkret og handlingsorienteret som muligt. Hjemmesiden skal være med til at gøre det enkelt for borgere og virksomheder at få overblik over kommunens servicetilbud. Det skal være nemt at benytte de mange muligheder for at betjene sig selv og dermed få en lettere hverdag.

  aarhus.dk har desuden en hovedindgang, der hedder Demokrati. Den rummer det indhold om byrådets arbejde, og du kan finde gældende politikker i Aarhus Kommune. Denne indgang skal være med til at sikre bliver et stærkere omdrejningspunkt for borgerinddragelse og aktivt medborgerskab. Hjemmesidens øvrige hovedindgange er Frivillig og Om kommunen.

  Fakta om hjemmesiden:

  • Virksomheden Virksomheden Cabana ApS har udviklet hjemmesidens tekniske løsning, baseret på Umbraco.
  • Løsningen blev taget i brug i oktober 2023

   

  Sidst opdateret: 13. oktober 2023