Gå til hovedindhold

Databeskyttelse Digital Receptionist

Sådan behandler Aarhus Kommune dine personoplysninger ved Den Digitale Receptionist.

 • Læs op

Indhold

  Vi skal jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

  Vi behandler ved Den Digitale Receptionist personoplysninger om dig. Der er tale om dit navn og cpr-nummer. Formålet er at hjælpe dig med hurtigt at finde vej til aftaler i huset, svare på faktuelle spørgsmål og vise vej til andre afdelinger.

  Den Digitale Receptionist får personoplysningerne fra et udtræk i FASIT hvor du blev oprettet da du meldte dig ledig første gang. Udtrækket gør det muligt for Den Digitale Receptionist at instruere dig i hvor og hvornår samtalen afholdes.

  Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af databeskyttelsesartiklen artikel 6, stk. 1, litra e og lov om en aktiv beskæftigelsesindsats.

  Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandør.

  Oplysninger bliver ikke videregivet til andre

  De oplysninger vi behandler om dig ved Den Digitale Receptionist vil blive slettet efter senest seks måneder.

  Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig. Du har også ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne. Du skal dog være opmærksom på, at kommunen typisk er forpligtet til at gemme de oplysninger vi har noteret om dig i fagsystemer.

  Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 21.

  Den dataansvarlige er
  Aarhus Kommune
  Sociale Forhold og Beskæftigelse
  Rådhuspladsen 2
  8000 Aarhus C
  som kan kontaktes på 89 40 20 00.

  Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes databeskyttelse af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på:

  E-mail: databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk

  Bech-Bruun Advokatpartnerselskab
  Langelinie Allé 35
  2100 København Ø

  Telefon: 72 27 30 02

  Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne via www.datatilsynet.dk.

  Sidst opdateret: 19. marts 2024