Gå til hovedindhold

Nyheder for fagprofessionelle

67 resultater

Ny viden om LGBT+-børn og unges sundhed og mentale trivsel

02. jul. 2024
Køn og seksualitet

Det er vigtigt at forebygge, at børn og unge bliver ekskluderede pga. deres egen eller deres families LGBT+-orientering samt at sikre, at børn og unge mødes med mangfoldige og inkluderende forståelser om køn og seksualitet.

Tandplejens Børstevenner hjælper skoler med tandsundheden

28. jun. 2024

Børstevenner er et frivilligt tilbud udbudt af Tandplejen til de skoler i Aarhus, hvor børnene har ekstra mange huller i tænderne.

Ønskeliste fra fremtidens pædagoger - ny folder

26. jun. 2024
Det gode pædagogliv

Hvad står øverst på den pædagogstuderendes ønskeliste, når det kommer til deres fremtidige arbejdsliv og karriere? Vi har samlet vores indsigter i denne folder.

Sådan arbejder vi med frivillighed i Børn og Unge

19. jun. 2024
Frivillighed

I Børn og Unge, Aarhus Kommune samarbejder vi med civilsamfundet, så vi kan skabe ekstra værdi hos børnene og de unge. Bliv klogere på, hvad vi gør, og hvorfor frivillighed er en vigtig ressource som et bidrag til det gode børne- og ungeliv.

Tag og vinduer snart på plads i ny skole og fritidscenter

03. maj 2024
Ny skole og fritidscenter i Gellerup, Toveshøj og Bispehaven

Børnefamilier og naboer til den nye skole og fritidscenter i Gellerup kan i disse måneder rigtigt begynde at glæde sig og følge skolens sydlige hus tage form.

Når hverdagen kommunikerer - håndbog til kommunikation

24. apr. 2024
Kommunikation

Børn og Unge Kommunikation har sammen med en række skoler og dagtilbud udarbejdet en håndbog om kommunikation som strategisk ledelsesredskab.

Når hverdagen kommunikerer - forside