Gå til hovedindhold

Nyheder for fagprofessionelle

63 resultater

Tag og vinduer snart på plads i ny skole og fritidscenter

03. maj 2024
Ny skole og fritidscenter i Gellerup, Toveshøj og Bispehaven

Børnefamilier og naboer til den nye skole og fritidscenter i Gellerup kan i disse måneder rigtigt begynde at glæde sig og følge skolens sydlige hus tage form.

Når hverdagen kommunikerer - håndbog til kommunikation

24. apr. 2024
Kommunikation

Børn og Unge Kommunikation har sammen med en række skoler og dagtilbud udarbejdet en håndbog om kommunikation som strategisk ledelsesredskab.

Når hverdagen kommunikerer - forside

Bredere børnefællesskaber - bevægelsen er i gang

24. apr. 2024
Bredere børnefællesskaber

Vi ved at børn der trives, lærer og udvikler sig i de almene børnefællesskaber, klarer sig bedst i livet. Derfor vil vi med Bredere børnefællesskaber bidrage til at vende udviklingen, så færre børn mistrives og færre har behov for et specialpædagogisk tilbud. Alle børn skal have et lokalt tilbud af høj kvalitet – og børn i udfordringer skal hjælpes tidligere og tættere på deres hverdag. 

Uddannelsesdansk

24. apr. 2024
Sprog og læsning

Nye veje i arbejdet med sprog, fag og tekster kan give de ældste elever med dansk som andetsprog et større fagligt ordforråd og et øget kendskab til erhvervsuddannelserne. Se inspirationsmateriale til pædagogiske medarbejderes arbejde med sprog og tekster i modtagelsesklasser og udskolingsklasser med sproglig mangfoldighed.

Grafik til Uddannelsesdansk

Undersøgelse af dansk som andetsprog (DSA)

23. apr. 2024
Sprog og læsning

Børn og Unge har undersøgt DSA-området (dansk som andetsprog) med fokus på fire hovedområder.

Blomst til sprog-model

Ny guide: Kom godt i gang med seniorsamtalen

23. apr. 2024
Det gode pædagogliv

Alder må ikke blive et tabu eller et benspænd for den sidste del af karrieren. Derfor lancerer vi en ny og forbedret samtaleguide til seniorsamtalen i Børn og Unge.