Gå til hovedindhold

Aarhus i Tal

Er du interesseret i Aarhus?
Så er du det helt rigtige sted. Her finder du kort sagt alle aktuelle tal om Aarhus som by, som kommune, som arbejdsplads og meget mere.

 • Læs op

Indhold

  Hvad er Aarhus i Tal?

  Se Aarhus i Tal

  Først og fremmest er Aarhus i Tal din direkte adgang til de tal, som Aarhus Byråd også bruger til at tage beslutninger på baggrund af.

  Hvorfor har vi gjort det muligt?

  Det har vi gjort, fordi Aarhus Byråd er enig om en åbenhed. Derfor inviteres borgere og journalister indenfor så vi sammen kan være med til at skabe bedre rammer for velfærd og demokrati.

  Men hvad kan jeg finde?

  I Aarhus i Tal kan du først og fremmest finde tallene om Fortællingen om Aarhus - Aarhus-målene, som Aarhus Byråd har sat sig for, hele kommunen skal arbejde hen imod.

  Se mere om Fortællingen om Aarhus

  Du kan også hente tal om befolkning, arbejdspladser og infrastruktur. Du kan finde tal om ledighed og flygtninge. Tal om BNP og CO2. Tal om kommunens administration, økonomi og personale. Kort sagt alle aktuelle tal om Aarhus.

  Løsningen udvides hele tiden med nye spændende tal og funktioner, så kom endelig forbi en gang imellem.

  Advisering ved dataopdatering

  Er du journalist, tilknyttet et journalistisk medie og interesseret i at få løbende opdateringer pr. mail om når data i Aarhus i Tal opdateres, så kan du kontakte os og blive tilmeldt en mailgruppe, der modtager sådanne adviseringer. Der udsendes en mail ved hver datakildeopdatering.

  Se nyhedssiden på Aarhus i Tal for indhold og omfang
  Sidst opdateret: 12. marts 2024