Gå til hovedindhold

2024

200 børn tog fælles første spadestik for Ravnbakkeskolen og kunstgræsbane i Nye

Nyheder fra Børn og Unge

Mere end 200 skovle og to hjørneflag kom i sving, da elever fra Elev Skole og medlemmer af Elev-Nye Idrætsforening torsdag den 23. maj tog fælles første spadestik for Ravnbakkeskolen og satte hjørneflag på en ny kunstgræsbane.

Børnene graver til første spadestik på Ravnbakkeskolen

Velkommen til første spadestik for Ravnbakkeskolen og kunstgræsbanen i Nye

Nyheder fra Børn og Unge

Aarhus Kommune (Børn og Unge og Kultur og Borgerservice) byder pressen velkommen til første spadestik for Ravnbakkeskolen og kunstgræsbanen i Nye d. 23. maj 2024.

Analyse: Minimumsnormeringer i Aarhus Kommune balancerer på en knivsæg om få år

Nyheder fra Børn og Unge

Aarhus Kommune overholder loven om minimumsnormeringer på dagtilbudsområdet. Men om få år er der stor risiko for, det ikke er tilfældet længere. Det viser en ny analyse.

Bred aftale om løft af skolernes økonomi i Aarhus Kommune

Nyheder fra Børn og Unge

Den samlede forligskreds bag budgetaftalen for 2024 i Aarhus Kommune bestående af Socialdemokratiet, SF, Konservative, Venstre, Danmarksdemokraterne, Radikale Venstre og Thure Hastrup har netop indgået aftale om ekstraordinær økonomisk støtte til folkeskolerne i Aarhus Kommune. Parterne er samtidig enige om at igangsætte en analyse af langsigtede løsninger på skolernes økonomi frem mod efterårets budgetforhandlinger.

Stensagerskolen tager velkendte rammer i Viby i brug

Nyheder fra Børn og Unge

Udskolingen på specialskolen Stensagerskolen vil i de kommende år være i skolens tidligere lokaler i Viby. Siden Stensagerskolen i 2023 rykkede til nye lokaler i Brabrand, har det været kendt, at der var udfordringer med at rumme alle elever på den nye skole. Flytning af udskolingen forventes at gælde for de kommende 5-6 år, indtil der er fundet en permanent løsning.

Børn og Unge ombygger Tilst Skole og klubtilbud

Nyheder fra Børn og Unge

Magistraten har i dag tiltrådt en anlægsbevilling på 61,4 mio. kroner til at modernisere og ombygge Tilst Skole og klubtilbud. Bevillingen sikrer tredje og sidste etape af en helhedsplan, der skal styrke skole- og fritidsmiljøet i Tilst, og gøre det til et levende og attraktivt centrum for lokalområdets børn, unge og voksne.