Gå til hovedindhold

2022

Stabil opbakning til folkeskoler i Aarhus Kommune

Nyheder fra Børn og Unge

Antallet af børn indskrevet i almen folkeskole i Aarhus Kommune er i år på samme niveau, som det har været de seneste år. Forholdet mellem, hvor mange elever der undervises i en kommunal folkeskole, og hvor mange elever der går på en privatskole, er ligeledes stabilt. Det viser den årlige opgørelse af elevtal og vandringsmønstre på skoleområdet i Børn og Unge.

Børn og Unge investerer i nye og bedre udeområder for børnene

Nyheder fra Børn og Unge

Udeområdet fik ny betydning, da corona ad flere omgange vendte op og ned på hverdagen i vuggestuer, børnehaver, skoler og fritidstilbud landet over. Mange steder lærte man værdien af at bruge udeområdet på nye og spændende måder. Samtidig blev det også tydeligt, at de udendørs faciliteter flere steder har behov for en overhaling.

Enighed om besparelser i Børn og Unge

Nyheder fra Børn og Unge

Enighed om besparelser i Børn og Unge

Med over 100 år på bagen skal Samsøgade Skole nu moderniseres

Nyheder fra Børn og Unge

Der er gået mere end et århundrede, siden Samsøgade Skole blev indviet i april 1914. Det bærer skolen præg af – på godt og ondt. Den er smuk og har stor arkitektonisk værdi for Aarhus, men når det kommer til indeklima og pædagogisk indretning, er der brug for forbedringer. Derfor godkendte Magistraten i går en indstilling til Aarhus Byråd om, at Samsøgade Skole skal moderniseres.

Medom: Stem ja til frokostordning i dit barns dagtilbud

Nyheder fra Børn og Unge

Forældre til børn i vuggestuer og børnehaver i Aarhus Kommune skal i løbet af de kommende 14 dage sige ja eller nej til at være en del af den faste frokostordning. Rådmand for Børn og Unge, Thomas Medom opfordrer alle forældre til at stemme ja.

FIRST LEGO League: En dag i teknologiens og teamåndens tegn

Nyheder fra Børn og Unge

33 hold elever udfordrer hinanden, når de på lørdag den 12. november skal dyste i FIRST LEGO League. Eleverne skal være seje til teknologi – men også til at opfinde, vise teamånd og have det sjovt.