Gå til hovedindhold

Mød nye mennesker på www.genlydaarhus.dk

Genlydaarhus.dk er en digital opslagstavle, hvor du kan finde fællesskaber, nye venner og bekendte. Læs mere om, hvordan du kan komme i gang med at møde nye mennesker.

 • Læs op

Indhold

  Genlydaarhus.dk er en digital fællesskabsplatform, hvor du kan møde nye mennesker i hele Aarhus Kommune. På siden kan du finde invitationer fra andre, der gerne vil mødes og gå en tur, spille brætspil, udforske byen eller noget helt fjerde. Du kan også skrive dit eget opslag om det, du søger.

  Du kan se alle de aktuelle opslag på opslagstavlen, hvor det også er muligt at filtrere din søgning efter alder og interesser.

  For at skrive et opslag eller svare på invitationer fra andre, skal du lave en profil. Det er helt gratis og nemt – følg linket her, så er du i gang.

  GENLYD er startet af Aarhus Kommune. Missionen er at mindske ensomhed ved at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab.

  Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at bruge siden?

  Så står GENLYDs webredaktør Nanna klar til at hjælpe dig. Hun kan give dig teknisk hjælp eller guide dig, hvis du er usikker på, hvad du skal skrive i din profil eller i dit opslag. Du kan kontakte Nanna på telefon 41 87 36 87 eller genlyd@aarhus.dk.

  Gå til GenlydAarhus.dk

  PS: GENLYD er startet af Aarhus Kommune. Missionen er at mindske ensomhed ved at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab.

  Sidst opdateret: 7. februar 2024