Gå til hovedindhold

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål om saltning og snerydning, er der hjælp at hente på denne side. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

 • Læs op

Indhold

  Det kan der være mange grunde til, men de mest almindelige forklaringer er maskinnedbrud og ekstreme vejrforhold, der forhindrer os i at komme hurtigt frem. Oftest er vi på vej, men kontakt os meget gerne, hvis du er i tvivl.
  Vi forsøger at holde alle stier farbare, men skolestier er ikke prioriteret højere end andre stier.
  Som udgangspunkt salter og snerydder vi ikke på Aarhus Kommunes grønne områder. Færdsel på stier, trapper og andre anlæg sker derfor på eget ansvar.
  Dette problem vil opstå i perioder med meget sne. Desværre har vi ikke mulighed for at rykke ud i hvert eneste tilfælde. Derfor er du som udgangspunkt nødt til selv at grave dig ud.

  Hvis kommunen har forsømt sin pligt til glatførebekæmpelse og handlet stærkt uforsvarligt, kan du søge kommunen om erstatning. Husk at dokumentere forholdene og meget gerne med billeder.

  Du kan anmelde skaden her

   

  Når vi siger, at en vej er farbar betyder det ikke nødvendigvis, at asfalten er helt sort. Det betyder, at vi vurderer, at det er forsvarligt at køre på vejen, så længe man kører efter forholdene.

  Sidst opdateret: 24. maj 2024