Gravid & Sund

Gravid & Sund er et gratis tilbud om jordemoderkonsultationer og hensynstagende motion i vand for overvægtige gravide.

Gravid & Sund er et kombineret forløb med jordemoderkonsultationer og hensynstagende motion. Formålet med forløbet er at give dig mere energi og velvære samt medvirke til, at du undgår for stor vægtøgning under din graviditet. For at deltage i træningen, skal du være henvist af din jordemoder.

Jordemoderkonsultationer

I jordemoderkonsultationerne har vi særlig fokus på livsstilsændringer. Du kan vælge at følge jordemoderkonsultationerne individuelt eller i en kombination af individuelle konsultationer og gruppekonsultation. Jordemoderkonsultationerne foregår hos Aarhus Jordemoderpraksis på Olof Palmes Alle, 8200 Aarhus N.

Venter du dit første barn, kan du også deltage i et fødsels- og familiekursus. Kurset er gratis, og du kan vælge at tage din partner med.

Motion i vand

Du har mulighed for at komme til svømning og træning, som bliver varetaget af en fysioterapeut fra Folkesundhed Aarhus. Der er sauna. Der er helt lukket af for mænd, og der er brusekabiner. Kan du ikke længere passe din badedragt, er det ok med en nyvasket t-shirt og sportsbukser eller bikini.

Efter du har født, kan du som deltager i Gravid & Sund-Forløbet også gå til svømning og vandgymnastik i din barselsperiode. Din Baby bliver passet af nogle søde, frivillige ”Bedstemødre” i et tilstødende lokale, hvor vi slutter af med fælles kaffe/te.

Du kan vælge mellem følgende træningstider:

GRAVIDE: tirsdage kl. 13:00 – 13:45
GRAVIDE: fredage, kl. 8:30 – 9:15
EFTERFØDSEL: mandage, kl. 10:15 – 11:00
Kom gerne 15 min. før tid, så du kan nå at klæde om.

Tilmeld dig i vores lukkede Facebook-gruppe ”Gravid og Sund” – her kan du se mange yderlige (ad hoc) arrangementer og motionstilbud til gravide og mødre på barsel. Derudover kan du udveksle erfaringer med andre deltagere på holdet og stille spørgsmål til holdets fysioterapeut.

Alle tilbud er gratis.

 Mødested: Tovshøjskolen; Janesvej 2-4 i Braband.