Gå til hovedindhold

Rådgivningen - hvis du har et problem med stoffer

Her kan du få gratis råd og vejledning, hvis du har problemer med hash eller andre stoffer. Du kan også kontakte os, hvis du gerne vil i gang med gratis stofbehandling.

 • Læs op

Indhold

  Har du problemer med stoffer eller hash, så kan vi hjælpe dig i Rusmiddelcenter Aarhus. Du er velkommen til en uforpligtigende snak.

  Oplever du, at det er svært at tage den første kontakt, er du altid velkommen til at tage en med. Du kan også ringe anonymt for at høre lidt mere om vores tilbud.

  Hvem kan kontakte Rusmiddelcenter Aarhus?

  Alle kan kontakte rusmiddelcentret og få råd og vejledning. Du må også gerne kontakte os, hvis du er i tvivl, om du overhovedet ønsker hjælp. Det er uforpligtigende at tage en snak med os, og du kan være anonym de første to samtaler. 

  Pårørende er også meget velkomne til at kontakte os for råd og vejledning. Ønsker du et fagligt samarbejde med Rusmiddelcenter Aarhus eller er du interesseret i at vide mere om vores arbejde, så er du også velkommen til at ringe.

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Hvis du skriver til os via post-linket, så husk at skrive dine kontaktoplysninger i teksten, fx et telefonnummer vi kan ringe til dig på. Ellers har vi ikke mulighed for at kontakte dig.

  Det er en uforpligtende snak, og vi tager udgangspunkt i dig, og det du har på hjerte.

  Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning her og nu, og hvis du har lyst, kan vi tale om, hvilke behandlingstilbud, der kunne passe til dig.

  Hvis du er klar til det, kan vi booke en tid til din første samtale.

  Her kan du være anonym, og skal derfor ikke oplyse dit cpr. nummer, navn eller adresse. For at være helt anonym skal du ringe med hemmeligt nummer. Det kan du gøre ved at taste #31# foran telefonnummeret.

  Du får tilbudt den behandling, der matcher dine ønsker og behov. Længden af dit behandlingsforløb og hvor ofte du skal til samtale, kan variere efter dine behov og dit mål med behandlingen.

  Vi arbejder ud fra videnskabelige og evidensbaserede behandlingsmetoder, og du kan derfor være tryg ved, at den behandling, du bliver tilbudt, er veldokumenteret, og du vil blive mødt med åbenhed, empati og gensidig respekt i rusmiddelcentret.

  Alle vores forløb er ambulante. Det vil sige, at du bor hjemme og kan passe din hverdag og møder op til samtaler eller gruppe efter aftale. Du har selv indflydelse på, hvordan dit forløb skal være. Længden af dit behandlingsforløb, og hvor ofte du skal til samtale kan variere efter dine behov, og hvad du aftaler med din behandler. Du har mulighed for at søge om døgnbehandling via rusmiddelcentret.

  Der er behandlingsgaranti, det vil sige, at senest 14 dage, efter du har henvendt dig, kan du starte i et behandlingsforløb. Kontakt Rusmiddelcenter Aarhus, hvis du vil i gang med behandling.

  Sidst opdateret: 13. maj 2024