Gå til hovedindhold

Individuelle samtaler

For dig, der ønsker at mindske, stabilisere eller helt stoppe dit forbrug af stoffer. Individuelle samtaler er et tilbud i Rusmiddelcenter Aarhus' Stofbehandling.

 • Læs op

Indhold

  Et forløb med individuelle samtaler foregår sammen med en af vores dygtige behandlere. Sammen taler I om, hvad der fylder for dig i forhold til din brug af stoffer. I fællesskab arbejder vi mod dine mål om at stoppe, mindske eller stabilisere dit forbrug af stoffer.

  Tilbuddet om individuelle samtaler er gratis. For at begynde i et forløb med individuelle samtaler skal du gennem Rådgivningen. Du kan helt uforpligtende tage kontakt til Rådgivningen på 87 13 21 00, hvis du ønsker at høre nærmere.

  Hvordan foregår individuelle samtaler?

  De individuelle samtaler foregår sammen med din behandler i trygge omgivelser. Vores behandlere er professionelle og vant til at arbejde med mennesker, der har et forbrug af stoffer. Du vil få tilknyttet den samme behandler gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi dig et godt forløb, med en behandler, som kender dig godt.

  I samtalerne arbejder vi med dine mål, og du vil få indsigt i dine mønstre omkring dit forbrug af stoffer. Vi vil arbejde med strategier og redskaber, som kan hjælpe dig til at håndtere dit forbrug.

  Tilbuddet henvender sig til dig, der ønsker:

  • at mindske eller helt stoppe dit forbrug af stoffer som fx kokain, Amfetamin, Ecstasy eller hash
  • at mindske, stabilisere eller helt stoppe forbrug af stoffer fx heroin eller metadon
  • medicin til at nedtrappe, stabilisere eller stoppe forbrug af fx heroin og metadon.

   

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Kontakt Rådgivningen på 87 13 21 00, hvis du vil i gang med behandling.

  Hvis du skriver via Sikker post-linket, så husk at skrive dine kontaktoplysninger i teksten, fx et telefonnummer vi kan ringe til dig på. Ellers har vi ikke mulighed for at kontakte dig.

  Lovgrundlag

  Tilbuddet drives efter servicelovens § 101.

  Sidst opdateret: 10. april 2024