Gå til hovedindhold

Har du en idé, der kan skabe fællesskab?

Læs om forskellige puljer du kan søge.

 • Læs op

Indhold

  I Aarhus er der flere muligheder for at få støtte til nye fællesskaber eller til at få flere med i eksisterende fællesskaber.

  GENLYD-puljen

  GENLYD-puljen har til formål at skabe flere fællesskaber og forebygge og mindske ensomhed. Har du en idé til et initiativ, der kan bringe nye mennesker sammen og styrke fællesskaber i Aarhus? Eller er du en del af et fællesskab og vil gerne tage initiativ til, at flere kan være med? Så kan du søge midler fra GENLYD-puljen, som støtter med op til 5000 kroner pr. initiativ. Puljen kan søges af privatpersoner, foreninger og klubber. Puljen er forankret under Sundhed og Omsorg, og du kan læse mere her:
  https://genlydaarhus.dk/genlyd-puljen

  Frirumspuljen

  Er du mellem 15-25 år, og har du en god idé til et fællesskab eller frirum, kan du søge midler og hjælp gennem 'Frirumspuljen'. Det kan være til et helt nyt initiativ eller et eksisterende fællesskab. Det kan være et fællesskab, du selv er en del af, men du kan også søge på vegne af andre. Læs mere om Frirumspuljen på aarhus.dk  

  Har du feedback eller spørgsmål?

  Eller en idé til et nyt initiativ, der er brug for? Så kan du kontakte programleder for ensomhed Mia Saskia Olesen på omis@aarhus.dk eller telefon 41 85 91 77.

  Sidst opdateret: 5. januar 2024