Gå til hovedindhold

Værkstedet Rørdrumvej

Hvis du er fyldt 18, har psykiske problemer og gerne vil have noget at give dig til, kan du komme i vores værksted. Vi har mange forskellige opgaver, lige fra madlavning til cykel-/elcykelværksted, ligesom upcycling og klimabevidsthed er en del af vores samlede profil

 • Læs op

Indhold

  At komme på arbejde kan give dig indhold og mening i hverdagen, og på Værkstedet har du samtidig mulighed for at møde andre, indgå i relationer og opbygge netværk. Du skal være interesseret i arbejde og i at arbejde mod at møde stabilt. Vi har individuelle aftale for fremmøde.

  På Værkstedet er vi kollegaer og samarbejder om opgaverne. Du bliver taget med på råd, og din mening tæller også.

  Vores kunder er meget forskellige, men det er hovedsageligt private, som enten kommer til os, eller som vi tager ud og arbejder for.

  Tilbuddets indhold

  På Værkstedet Rørdrumvej er der fx tømmeropgaver, pedelopgaver, upcyclingværksted og reparation af cykler og elcykler, og vi laver mad til os selv og hinanden. Vi har også montageopgaver for mindre firmaer, holder haver ude i byen og passer det grønne omkring Værkstedet.

  Vi har både opgaver, som du kan løse alene efter instruktion, opgaver der løses i samarbejde med andre og opgaver, hvor arbejdet løses i teams.

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Hvis du er interesseret, kan du blot møde op. Du er velkommen til at tage en bostøtte, jobkonsulent eller en fra dit netværk med. Du er også altid velkommen til at ringe og lave en aftale.

  Lovgrundlag

  Tilbuddet drives efter servicelovens § 103 og § 104 og er en del af Center for Forebyggelse og Rehabilitering i Job, Udsatte og Socialpsykiatri.