Gå til hovedindhold

Studiebolig

Få hjælp til at finde en bolig i Aarhus inden studiestart, tilmeld dig studieboliggarantien og få gode råd til en sikker boligsøgning, så du undgår at blive snydt.

Unge kvinder spiser is ved åen i Aarhus

Indhold

  Aarhus tilbyder boliggaranti for nye studerende

  Aarhus har boliggaranti for nye studerende, der flytter til byen. Det betyder, at du kommer foran i køen og får tilbudt en kollegie- eller ungdomsbolig inden eller kort tid efter studiestart. Garantien gælder for alle nyoptagne på en uddannelse i Aarhus med start i efterårssemesteret.

  Tilmeld dig boliggarantien

  Du kan tilmelde dig studieboliggarantien fra 1. februar hos UngdomsboligAarhus. Her opretter du en almindelig boligansøgning og afkrydser feltet "tilmeldes boliggaranti".

  Gå til UngdomsboligAarhus
   (åbner i nyt vindue)

  Aarhus har boliger for enhver smag

  I Aarhus kan du bo, som du vil. Du kan bo i charmerende, gamle lejligheder, spritnye kollegieværelser eller i ungdomsboliger. Du kan bo midt på strøget eller tæt på byens mange skove, strande og parker. Uanset hvor du bor, er det nemt at komme rundt i Aarhus på cykel eller med offentlig transport. Det gør, at du aldrig har langt til studie, venner eller indkøb.

  Start din boligsøgning i god tid

  I Aarhus er der over 50.000 studerende, og rigtig mange nye studerende flytter hvert år til byen. Det gør Aarhus til en ung og attraktiv studieby, men det sætter også sit præg på boligmarkedet. Det kan være svært at finde plads til alle omkring studiestart. Derfor er det en god idé, at du starter din boligsøgning i god tid. På den måde har du større chance for at få netop den bolig, som du drømmer om.

  Sikker boligsøgning 

  Få gode råd til en sikker boligsøgning på sikkerboligsøgning.dk (åbner i nyt vindue)

  Undgå boligsnyd

  Få hjælp til at undgå at blive snydt, når du søger bolig på snydboligsnyderne.dk (åbner i nyt vindue)
  Sidst opdateret: 17. august 2023