Gå til hovedindhold

Kif kaf kuffert lege-app

Kif kaf kuffert en er lege-app for 2 - 6-årige børn, hvor barnet selv er med til at skabe små historier og eventyr med kroppen, sang og bevægelse. Lege og fortællinger fra dagtilbuddet kan fortsætte hjemme sammen med forældrene.

 • Læs op

Indhold

  I Kif kaf kuffert app finder du:

  • Leg-og-syng-med-musikvideoer og inddragende historier. Sange med gentagelser, fagter og bevægelser styrker barnets forståelse og hukommelse for sprog
  • Interaktive billeduniverser med hav, slot, skov, byggeplads og Bamses fødselsdag som legetema, hvor barnet kan trykke på og flytte figurer rundt i et tegnet univers og indrette rum på nye måder. Legene lægger op til, at barnet kan bruge sin fantasi, eksperimentere og prøve sig frem.

  Kif kaf kuffert app kan hentes gratis i App Store eller Google Play.

  Nogle børn kender allerede det digitale univers i Kif kaf kuffert app fra hverdagen i dagtilbud. Institutioner i Aarhus Kommune kan bestille en fysisk Kif kaf kuffert med fysiske materiale som sangkort, store myldrebilleder og en billedbog. Appens univers kan også opleves fysisk i Børnekulissens eventyrrum, som dagtilbud kan booke til besøg sammen med børnene. I eventyrrummet oplever børnene med krop og sanser det univers, som findes i appen. 

  Se video om eventyrrummet

  Kif kaf kuffert app er udviklet af Børnekulissen i Aarhus Kommune. 

  Sidst opdateret: 29. august 2023