Gå til hovedindhold

Materialer og information

Information om MOVE Aarhus til pædagogisk personale, elever og forældre.

 • Læs op

Indhold

  Faglærerhåndbogen giver dig en kort indføring i, hvem vi er, hvad vi laver og kan hjælpe dig med at maksimere dine elevers muligheder for at realisere deres fulde potentiale. Bogen indeholder teknikker og strategier, der gennem tests har vist sig at have en positiv effekt på udviklingen af et godt og trygt læringsrum.

  My Moves er en overskuelig lommebog til dig, der skal skabe et trygt og risikofrit læringsmiljø. Bogen indeholder metoder til at arbejde med egen og andres praksis, og tegn at kigge efter, når indsatsen evalueres. Materialet understøtter arbejdet med Stærkere læringsfællesskaber.

  Vores videoer giver indblik i metoder og teknikker, man som underviser kan lade sig inspirere af, hvis ønsket er at skabe trygge og motiverende læringsmiljøer.

  Besøg vores YouTube-kanal

  Vi holder til hos UNO Friluftscenter i Risskoven i Aarhus. UNO Friluftscenter er Aarhus Kommunes grejbank, der udlåner, vedligeholder og servicerer grej; kanoer, cykler, samarbejdsaktiviteter m.m. Det er kun institutioner i Børn og Unge, der kan låne og leje - ikke private.

  Læs mere på friluftslivaarhus.dk

  Sidst opdateret: 13. september 2023