Gå til hovedindhold

Svaneborg Kardyb X Den Gamle By

Jazz i Den Gamle By

 • Læs op

Indhold

  De to århusianske musikeres debutalbum, 'Knob', udkom i marts 2019, blev ugens album på DR P8 Jazz og sikrede duoen hele to statuetter til Danish Music Awards; Årets Danske Jazzkomponist og Årets Nye Danske Jazznavn. I april 2019 sikrede de sig sejren i JazzDanmarks landsdækkende konkurrence for unge musikere; Jazzkonkurrencen 2019.
  Musikken er skabt i de tidligste morgener, over den sorteste kaffe og er minimalistisk med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers. Det er som at snuble ned ad bjerget Zen, få en ganerenser midt i menuen og opleve rastløshed blive tøjlet og ende beroligende.
  Den Gamle By
  , Danmarks Købstadmuseum, er et frilandsmuseum for bykultur på Vesterbro i Aarhus Midtby.[2] Det er verdens første frilandsmuseum for købstædernes kultur og historie[3]. Museet er opbygget som en gammel købstad med 75 huse fra 1500- til 1800-tallet bygninger fra 1900-tallet hentet fra 25 forskellige byer i Danmark. Nogle hjem og forretninger er desuden bevaret som tidslommer som de fremstod i forskellige tidsperioder, helt op til i dag.
  Se musikvideoen på Youtube her
  Sidst opdateret: 4. september 2023