Gå til hovedindhold

Foreningstilbud til økonomisk pressede borgere på Socialkompasset

Priserne stiger på blandt andet energi og dagligvarer. Det er noget, som de fleste godt kan mærke i deres økonomi. På socialkompasset.dk kan du finde tilbud, hvor du kan få støtte, hvis du står i en økonomisk presset situation.

 • Læs op

Indhold

  Socialkompasset er Danmarks første portal, der samler byens mange frivillige, sociale og sundhedsrettede tilbud fra foreninger og kommunen ét sted.

  Foreningstilbud til økonomisk pressede borgere

  Tilbud til økonomisk pressede borgere på socialkompasset.dk

  Hvem kan finde hjælp via Socialkompasset?

  Portalen henvender sig til flere målgrupper. Både til borgere, der søger hjælp og støtte, men også til pårørende, foreninger eller kommunale medarbejdere og andre fagfolk, som har brug for at henvise borgere til frivillige, sociale tilbud.

  Socialkompasset gør det nemt at finde tilbud, der passer til den enkeltes behov og situation. Portalen er designet, så der kan søges på udfordringer (fx ensomhed, angst og overvægt), målgrupper eller aktiviteter (fx samtalegrupper, rådgivning eller mentorordning) kombineret med aldersgruppe og geografi.

  Brug også portalen som et nyttigt redskab, når du som organisation skal planlægge nye indsatser eller finde samarbejdspartnere, der arbejder med de samme emner og udfordringer.

  Hvem står bag Socialkompasset?

  Frivilligcenter Aarhus og Aarhus Kommune står bag samarbejdet om Socialkompasset, der danner nye alliancer mellem civilsamfund og kommune om at skabe en god by for alle.

  Sidst opdateret: 29. september 2023