Gå til hovedindhold

Hvis du er under 30 år

Hvis du er under 30 år og ikke berettiget dagpenge, skal du melde dig ledig på jobnet.dk (husk NemID) og henvende dig til jobcentret den første dag, der er åbent. Du skal møde personligt op.

Indhold

  Adressen er Unge, Job og Uddannelse, Visitation, Kalkværksvej 40, 8000 Aarhus C.

  Vi har åbnet for personlige henvendelser:
  mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 09:00 – 14:00 og torsdag fra 09:00 – 16:00. 

  Hvis du har behov for råd og vejledning er der åbnet for telefoniske henvendelser på telefonnummer 87 13 41 04:
  mandag, tirsdag, onsdag, fredag kl. 09:00-14:00 og torsdag fra kl. 09:00 – 15:00. 

  Når du har meldt dig ledig, skal du deltage i en visitationssamtale. Visitationssamtalen skal danne grundlag for dit videre forløb i jobcentret. 

  Hvis du ikke har en ungdomsuddannelse, skal du efter visitationssamtalen deltage i en læse-, skrive- og regnetest (FVU-test). Hvis visitationssamtalen finder sted før kl. 11.30 skal du tage testen sammen dag kl. 12.30. Og hvis visitationssamtalen finder sted efter 11.30, skal du deltage i testen dagen efter kl. 9.30.

  Du skal forberede dig på, at det kan være ventetid fra du har været til visitationssamtalen, til du skal deltage i FVU-testen. I ventetiden kan du bruge vores CV- og jobværksted. Her kan du søge job, få råd og vejledning om jobsøgning og få svar på de spørgsmål du måtte have omkring job og uddannelse. 

  Der kan i perioder være mange henvendelser i visitationen på samme tid. Det betyder, at du kan opleve, at det ikke er muligt at få en samtale samme dag, som du melder dig ledig. Hvis det sker vil du blive registret som fremmødt på dagen og få besked på at møde op igen dagen efter kl. 9.00

  I det her skema kan du se, hvornår på dagen der er mest travlt:

  Efter du har meldt dig ledig i Jobcenter Aarhus på Kalkværksvej 40, bliver du informeret om mulighed for at søge ydelse i Ydelsescenter Aarhus.

  Læs om mulighederne for økonomisk ydelse

  Sidst opdateret: 30. oktober 2023