Gå til hovedindhold

Viden til vækst - job som akademiker eller højtuddannet praktiker

Højtuddannede skaber vækst. Som nyuddannet akademiker og professionsbachelor kan du tilføre ny viden til en virksomhed og skabe innovation og vækst.

 • Læs op

Indhold

  Viden til Vækst er et team af konsulenter ved Jobcenter Aarhus. Har du en lang eller mellemlang videregående uddannelse? Er du dimittend, eller har du blot svært ved at skabe dit næste job? Vi skaber det rette match mellem akademikere/professionsbachelorer og private virksomheder. Vi kender arbejdsmarkedet, ved hvilke brancher, der er i vækst og hvilke faglige og personlige kompetencer, der efterspørges. Målet er ordinær ansættelse. Indgangen til job kan også være virksomhedspraktik og/eller ansættelse med løntilskud. Vi tilbyder også hjælp, hvis du selv har fundet mulighed for en virksomhedspraktik eller ansættelse med løntilskud. Vi klarer det administrative og rådgiver og vejleder virksomheden i forhold til regler, satser og ansøgningsprocedure.

  Tilmeld dig en af vores kandidatbanker!

  Vi finder kandidater via CV på Jobnet og via vores kandidatbanker, når vi har konkrete jobs eller tilbud om praktik og ansættelse med løntilskud.

  Kontakt os på mail: vtv@aarhus.dk

  Kontakt en konsulent

  Få mere at vide om hvilke muligheder og virksomheder, der passer bedst til dig, hvis du er jobsøgende akademiker eller professionsbachelor.

  Sidst opdateret: 22. april 2024