Gå til hovedindhold

Maj 2024

Venter du på et behandlingstilbud hos TUBA Aarhus?

Er du mellem 25 og 35 år og venter du på et behandlingstilbud hos TUBA Aarhus?

Aarhus får nye leverandører af danskuddannelse

Nyheder fra Sociale Forhold og Beskæftigelse

Aarhus Kommune har netop afsluttet et offentligt udbud af danskuddannelse til voksne udlændige og indgår aftale med to leverandører.

Frivillige organisationer kan nu søge om tilskud til sommerferieaktiviteter for nyankomne flygtningefamilier

Sociale Forhold og Beskæftigelse har etableret en § 18-pulje på 50.000 kr. hertil. Formålet er, at børn og forældre kan få fælles ferieoplevelser i sommeren 2024. Kriterierne for at søge er, at aktiviteterne ligger udenfor normal arbejdstid, og de må ikke stå i vejen for forældrenes beskæftigelsesrettede indsats. Frist for ansøgning 27. maj 2024.

Ledergruppe på jobmesse: ”Vi er en gruppe, der motiverer hinanden”

På Talentmessen 2024 kunne man finde ledergruppen Netværksgruppen 42, som på en gang hjælper hinanden med jobsøgning, men også arrangerer events og guider virksomheder. Vi talte med dem på messen.

Talentmesse 2024: ”Tit opstår magien i dialogerne”

Jobcenter Aarhus har endnu engang åbnet dørene op for en Talentmesse i Musikhuset Aarhus, hvor godt 2.000 jobsøgende deltog, for at tale med de knap halvtreds fremmødte virksomheder. Vi har talt med to jobsøgende og to repræsentanter fra de fremmødte virksomheder, der alle deltog på messen.

Arkæolog klar til at flytte til Ringkøbing-Skjern

Nyheder fra Sociale Forhold og Beskæftigelse

Taltentmessen i Musikhuset gav ledige akademikere mulighed for at møde en lang række virksomheder, styrelser, kommuner og Region Midt.

Helle Hansen fra Virksomhedsservice i Ringkøbing-Skjern har en god snak med Daniel Nykjær Andersen om jobmuligheder i området.