Gå til hovedindhold

April 2024

”Det er en helt vildt positiv oplevelse at være med i dag!”

I anledning af forårets Talentmesse 30. april 2024 genudgiver vi en reportage fra AC-Jobmessen, som den før har heddet, fra efteråret 2023. Her kan du få et indblik i, hvad der er i vente for de mange dygtige jobsøgende talenter og virksomheder i Musikhuset.

Veteraner i Aarhus Kommune kan søge ind på peer-uddannelsen og deltage i projekt om peerstøtte til veteraner

Veteranindsatsen i Aarhus Kommune ønsker at undersøge virkningen af peermedarbejdere på veteranområdet. Derfor søger vi veteraner bosat i Aarhus Kommune, der ønsker at bruge egne erfaringer til at støtte andre veteraner. Som deltager i projektet bliver du uddannet som peer-medarbejder på Recoveryskolens peer-uddannelse og får mulighed for at fortsætte som peer-medarbejder efter praktikperioden.

Fra Grønt Akademi til Vækstpilot

Jobcenter Aarhus rekrutterer året rundt til forskellige kursusforløb, der kombinerer f.eks. undervisning med casearbejde og virksomheds-praktik. Et af forløbene er Det Grønne Akademi, hvor Marianne Ulstrup Svendsen i slutningen af 2023 deltog.

Rekordmange virksomheder deltager på Talentmessen 2024

Igen i år slår Jobcenter Aarhus rekorden for antallet af deltagende virksomheder på Talentmessen. Her vil godt 2.000 jobsøgende talenter med en videregående uddannelse møde mere end 50 virksomheder, der alle har konkrete jobs med. Blandt andet er der indgået et stort rekrutteringssamarbejde med Kalundborg Kommune.

”Det har været et godt samarbejde med jobcentret”

Konsulenthuset Uwezo gæster i dag Jobcaféen ved Jobcenter Aarhus. Med sig har de en række jobåbninger inden for byggeriplanlægning. Jobcentret kvitterer med ti højtkvalificerede jobsøgere.

Rådmand efterlyser handling fra Sundhedsstyrelsen

Nyheder fra Sociale Forhold og Beskæftigelse

Kommentar fra rådmand Anders Winnerskjold, Aarhus Kommune, på baggrund af ny, fælles konsensusvurdering af skadelighed og farlighed af euforiserende stoffer.