Gå til hovedindhold
Teknik og Miljø

Vejarbejde på ringgaden præger sommerferien

Flere steder på og omkring ringgaden bliver der i sommerferien lagt nyt slidlag.

27. jun. 2022

Indhold

  Mens mange af aarhusianerne har pakket bilen for at køre på sommerferie, bliver der arbejdet på at renovere ringgaden. Slidlaget på asfalten trænger til at blive skiftet flere steder, og det betyder, at dele af ringgaden vil være spærret i perioder mellem uge 26 og 32.

  Arbejdet bliver netop udført, mens mange holder sommerferie, hvor trafikken på ringgaden er væsentligt mindre end til hverdag.

  Det første arbejde går i gang i uge 26 på ”den lille ringgadebro”, altså den bro, der går over åen ved Søren Frichs Vej. Broen trænger til en renovering med blandt andet ny membran og asfalt. Hvis der i perioder ikke er så meget aktivitet omkring arbejdet, er det altså ikke fordi, at arbejderne er gået på ferie, men blot fordi betonen skal tørre. Der vil i perioden hele tiden være ét spor åbent i hver retning, og broen forventes at stå klar i uge 32.

  På Vestre og Nordre Ringgade vil der i uge 27 og 28 blive lagt nyt slidlag på vejen. Arbejdet foregår mellem kl. 18 og kl. 06 mellem 4. og 15. juli, og 3. juli bliver der arbejdet mellem kl. 07 og 18. Der vil hele tiden være ét spor åbent i hver retning.

  På Silkeborgvej mellem ringgaden og Dollerupvej bliver der i uge 31 og 32 lagt nyt slidlag mellem kl. 18 og 06.

  For både Silkeborgvej og Vestre og Nordre Ringgade gælder det, at vejen vil være ujævn at køre på, da det gamle slidlag fræses af. Arbejdet er trukket lidt væk fra ejendommene langs vejen, så når slidlaget fræses af, skulle støjen være begrænset.

  Ved Regenburgsgade lægger Kredsløb nye rør, og det påvirker også trafikken på ringgaden. Læs mere på kredslob.dk.

  midttrafik.dk kan man finde information om eventuelle ændrede busruter.

  Se et kort over vejarbejdet på Vestre Ringgade her

  Se et kort over vejarbejdet på Nordre Ringgade her

  Se et kort over vejarbejdet på Silkeborgvej og den lille ringgadebro her

  Sidst opdateret: 4. september 2023