International jobmesse på Rådhuset

”Hvis vi skal udnytte det økonomiske opsving til fulde, er det nødvendigt at understøtte de danske virksomheders efterspørgsel af kvalificeret arbejdskraft. Aarhus er en studieby af international klasse, og de unge studerende fra andre lande bidrager positivt til byens udvikling og liv. Det vil vi gerne fastholde. Med International Company Day understøtter vi brobygningen mellem udenlandske studerende og danske virksomheder,” siger Kristian Würtz, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse.

I år afholdes International Company Day torsdag den 22. november kl. 13.00-15.00 i Rådhushallen, Aarhus Rådhus. Et stort flertal af mindre og større virksomheder vil være til stede med tilbud om ordinære job og praktikpladser til de cirka 400 unge, som forventes at deltage.

Forberedelse og afholdelse af International Company Day udspringer af et samarbejde mellem Jobcenter Aarhus, Aarhus Universitet, CA Karrierepartner og a-kasse, VIA University College, HK Fagforening og a-kasse, Erhvervsakademi Aarhus og Aarhus Kommune.