Tilbage til oversigten

Ansøgningsfrist: 01. september 2019

Om jobbet:
Ønsker du at uddanne dig til social- og sundhedsassistent og har taget grundforløb 2 er dette det korrekte stillingsopslag. Er du allerede uddannet social- og sundhedshjælper skal du vælge stillingsopslaget for meritter.

Som SOSU i Aarhus er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Bliv en vigtig del af livet i Aarhus - bliv SOSU. Du vil arbejde med en professionel og helhedsorienteret sygepleje og rehabilitering i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.
Uddannelsen består af både skole og praktikperioder. Skoledelen foregår på SOSU Østjylland.

Din profil:
Du trives med udvikling og læring, har en positiv indstilling til andre mennesker og evner at indgå i et konstruktivt samarbejde.
Det falder dig naturligt at reflektere over din faglige og personlige udvikling.
Du har ressourcerne til at bevare ro og overblik i en til tider hektisk hverdag.
Du er indstillet på at arbejde hen imod at være en central professionel og autoriseret sundhedsperson.

Du skal som minimum have bestået:
 • Grundforløb 2 efter august 2015
 • Dansk på D-niveau
 • Naturfag på E-niveau
 • Førstehjælp
 • Brandbekæmpelse

Derfor skal du vælge os:
I Sundhed og Omsorg tilbyder vi spændende uddannelsesforløb med mange udfordringer.
Vi tilbyder blandt andet:
 • Professionelle og engagererede praktikvejledere og kolleger, der sammen sørger for at du under dit praktikforløb modtager velkvalificeret vejledning og udvikler de nødvendige kompetencer.
 • Tværfagligt samarbejde med andre sundhedsfaglige grupper.
 • Gode muligheder for job efter endt uddannelse.
 • En elevstilling i Danmarks anden største kommune giver mange udviklingsmuligheder både under uddannelse og efterfølgende.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. december 2019. Din ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 37 timer, hvor du primært vil arbejde i dagvagter samt enkelte weekendvagter og eventuelt aftenvagter.
Du får elevløn under hele uddannelsesforløbet. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ugentligt timetal: Fuldtid

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved at henvende dig til Uddannelsesteamet på telefonnr: 51576616 eller mailadr.: udd-team@mso.aarhus.dk . Telefontid er mellem klokken 9-12.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 1. september 2019. Der kan ikke søges efter ansøgningsfristens udløb.
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes.
Inden du udfylder skemaet skal du have følgende dokumenter klar:
 • Din motiverede ansøgning.
 • Er du ikke dansk statsborger skal du vedhæfte din opholdstilladelse eller senest bekræftelse fra Udlændingestyrelsen på ansøgning om ophold.
 • Dokumentation på standpunkts- eller eksamenskarakter.
 • CV
 • Realkompetencevurdering (RKV):
Er du over 25 år kan du medsende en RKV udarbejdet af en social- og sundhedsskole. En RKV er med til, at fastsætte din startdato.

Har du ikke en RKV, kan du allerede nu gå ind på www.efteruddannelse.dk for at få udarbejdet en på SOSU Østjylland. Skriv RKV i søgefeltet og vælg SOSU Østjylland.
Du kan læse mere om RKV her: http://www.sosuoj.dk/uddannelser/ansoegere-over-25-aar/

I din motiverede ansøgning skal du skrive (max. 1 side) om, hvorfor du søger ind på uddannelsen, hvad dit mål med uddannelsen er og hvordan dine erfaringer kan gavne dig i uddannelsesforløbet.

Først når du har modtaget kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler i uge 40 2019.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. referencer. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig en stilling.
Det er en forudsætning at du har dansk statsborgerskab eller har gyldig opholds- og arbejdstilladelse.
Der vil være behov for udveksling af oplysninger med skole og praktiksteder.

Om os
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!
 

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement Send ansøgning