PUKK er din genvej til at stable et kulturprojekt hurtigt på benene i Aarhus Kommune. Puljen er skabt på tanken om, at det skal være muligt at handle på en god idé uden at skulle vente op til et halvt år på at få svar på en ansøgning.

På grund af stor interesse for at søge PUKK, er der ikke mange penge tilbage i puljen i 2019. Det er derfor ikke muligt resten af 2019 at søge PUKK gennem AnsøgningsPortalen. Der vil i stedet blive afholdt nogle LIVE Pitch, hvor man kan søge penge til sit projekt. Førstkommende LIVE Pitch finder sted ved SHOW OFF arrangementet lørdag d. 22. juni kl. 15.30-17 hos Frontløberne, Jægergårdsgade 154C, 8000 Aarhus C. For yderligere info kontakt Maria og Lone. Se kontakt information i højre side.

PUKK er målrettet frivilligt drevne kunstneriske og kulturelle aktiviteter, arrangementer og projekter, som skabes af, for og med unge i Aarhus Kommune. Vi prioriterer projekter med små budgetter, hvor puljen kan gøre størst forskel. Projektet skal have offentlig adgang.

Læs mere om PUKK under relateret indhold i højre side og besøg PUKK's hjemmeside på www.pukk.dk. Her kan du læse mere om retningslinjer, gode råd til afholdelse af arrangementer og meget mere.