Gå til hovedindhold

Røg- og snusfri

Ønsker du at blive røg-, damp- eller snusfri? Du kan få gratis rådgivning i Folkesundhed Aarhus, hvis du ønsker at stoppe med at ryge, dampe eller bruge røgfrie nikotinprodukter som fx snus.

Indhold

  Et forløb foregår enten individuelt eller i en gruppe sammen med andre, der også ønsker blive fri af deres afhængighed. Rådgivningen kan foregå som et fysisk møde, men der er også mulighed for et telefonisk eller et virtuelt forløb. 

  Vil du se, hvor og hvornår der er gruppeforløb samt tilmelde dig? (Nogle af vores forløb udbydes i samarbejde med FOF Aarhus).

  Se alle vores forløb

  Vil du ringes op for at høre nærmere om forløbet?   

  Klik her

  Du kan også høre mere om vores rådgivning og tilmelde dig ved at ringe til os på tlf. 40 12 45 43.

  Grupperådgivning

  Her kan du læse mere om de forskellige typer af grupperådgivning.

  Individuel rådgivning

  Har du behov for ekstra støtte, og oplever du udfordringer i hverdagen, der gør det særligt svært at blive røg-, damp- eller snusfri, har vi mulighed for at tilrettelægge et individuelt forløb for dig.

  Rådgivning for unge under 30 år

  Er du under 30 år, har du mulighed for at deltage på et forløb med andre på din alder.

  Café Fri

  Er du fri af din afhængighed? Måske vil du gerne være det? Så kom til Café Fri på Folkestedet.

  Ryger, damper eller bruger dit barn snus?

  Vil du gerne have ideer og viden om, hvordan du støtter dit barn til at stoppe med at ryge, bruge e-cigaretter eller et røgfrit nikotinprodukt som fx snus, så kontakt tobaksteamet på tlf. 40 12 45 43.

  Nikotinfrit foreningsliv

  Ønsker I som forening at skabe rammerne for en tobaks- og nikotinfri foreningskultur, kan Folkesundhed Aarhus hjælpe med gratis sparring og materiale.

  Røgfri/tobaksfri arbejdsplads

  Ønsker I som arbejdsplads at støtte jeres medarbejdere til et røg- eller snusfrit liv, kan Folkesundhed Aarhus bidrage med gratis sparring og ryge- og snusstopforløb for jeres medarbejdere.

  Sidst opdateret: 30. oktober 2023