Gå til hovedindhold

Rådgivningscentret

Vi tilbyder udredning og behandling af børn og unge op til 18 år. Her kan du få hjælp til komplekse familieproblematikker, og vi har særlig erfaring i at hjælpe børn udsat for omsorgssvigt, vold eller seksuelle overgreb samt børn med seksuelt bekymrende adfærd.

Indhold

  Vi ved, at det at blive udsat for eller at udsætte andre for seksuelle overgreb/krænkelser og anden vold er tabuiserede erfaringer, som det, af mange årsager, kan være svært at tale om. Det er også erfaringer, der altid har konsekvenser for de nære relationer. Det kan være nødvendigt at få hjælp til at komme videre eller håndtere den svære situation, man som familie står i.

  På Rådgivningscentret skræddersyr vi vores tilbud med respekt for, hvad der giver mening for og opleves hjælpsomt for den enkelte familie. Vi har et udvidet fokus på børn og unge med seksuelt bekymrende adfærd.

  På Rådgivningscentret har vi, siden 2013, i forbindelse med Projekt Juno, haft et udvidet fokus på børn og unge med seksuelt bekymrende adfærd. Dette fokus er nu fuldt integreret i Rådgivningscentret.

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Du skal henvises til tilbuddet, kontakt din sagsbehandler på Familiecentret.  

  Sidst opdateret: 13. november 2023