Rejsecaféen - café og beskæftigelsestilbud

Du kan vælge mellem at være i bar-teamet eller køkken-teamet. Når du starter, bliver du gundigt oplært, indtil du føler dig sikker og tryg i dine arbejdsopgaver. Du behøver ikke have erfaring med at arbejde i hverken bar eller køkken. Vi hjælper hinanden i vores teams, og du vil aldrig stå alene med en opgave, du ikke er tryg ved. Vi bestræber os på et roligt arbejdsmiljø. Du får ansvar efter dagsformen, og du kan altid sige til eller fra.

Barteamet

I baren er de primære opgaver at betjene kunderne. Derudover er der opgaver som vedligeholdelse af barområdet og rengøring af selve caféen. Desuden er du medansvarlig for at fylde op og bestille varer som fx kaffe, te, sodavand m.m.

Vi laver mange forskellige drikke i baren, både varme og kolde, som fx friskpresset juice og diverse kaffevarianter. Du bliver oplært i at lave de drikkevarer, vi serverer i caféen.

Barteamet består af 10 medarbejdere med skiftende arbejdstider. 2 af de ansatte er fastansatte kontaktpersoner.

Køkkenteamet

Køkkenets primære arbejdsopgaver er at lave mad til caféen. Vi laver næsten alt fra bunden, og vi bestræber os på at være overvejende økologiske.

Fra morgenstunden bager vi boller, køber ind og forbereder alt til dagens anretninger, så de nemt kan laves. Der vil også være opgaver i forhold til opvask og rengøring af køkkenet.

Køkkenet består af i alt 11 medarbejdere med skiftende arbejdstider. 2 af de ansatte er fastansatte kontaktpersoner.

Adgang til tilbuddet

Hvis du vil starte i forløbet, så ring til vores Fælles Visitation på telefon 41 85 85 42 og aftal tid til en samtale.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Anne Sørensen, telefon 20 18 54 07, e-mail annsor@aarhus.dk
Anne Mette Sørensen, telefon 20 18 54 07, e-mail annso@aarhus.dk

Lovgrundlag

Tilbuddet drives efter § 104 i serviceloven.