Skolestart 2018

Nye kørselstider - sådan bruger vi sms-service

I skolestartsperioden bruger vi sms-service som følger:

  • Vi sender sms-besked d. 7/8-18 til dig med information om dit barns kørsel på første skoledag d. 13/8-18. Afgangs- og ankomsttidspunkterne kan variere med plus/minus 15 minutter.
  • Der er som regel en del ændringer de første dage i et nyt skoleår. Derfor sender vi en sms d. 10/8-18 med cirkatidspunkt for fremtidig afhentning fra d. 14/8-18.
  • Vi sender som hidtil en sms aftenen før samt om morgenen til dig, der er tilmeldt sms-service.

Vær opmærksom på, at du selv skal bestille kørsel hos Kørselskontoret, hvis dit barn har kørselsbevilling til og fra SFO.

Tilmelding til sms-service

Sms-service kan være en stor hjælp i hverdagen. Derfor opfordrer vi dig til at tilmelde dig denne service, hvis du ikke allerede har gjort det.

Tilmeld dig ved at skrive til os på befordring@aarhus.dk eller ring 89 40 60 10. Er du i tvivl, om du er tilmeldt eller modtager du mod forventning ikke sms-beskeder med informationer omkring dit barns kørsel, så tøv ikke med at kontakte os.

Persondataforordningen

Den nye EU databeskyttelsesforordning, som trådte i kraft fra den 25. maj 2018, indeholder en række tiltag, der har til formål at styrke beskyttelsen af personoplysninger. Dette bevirker, at vi i vores korrespondance omkring kørsel af borgere fremadrettet vil undlade brug af cpr-nummer og andre personfølsomme oplysninger. Det er i stedet besluttet, at vi anvender et såkaldt brugernummer, som er det nummer, den enkelte borger er registreret med i vores planlægningssystem. Vi vil bede dig anvende dette nummer i kontakten til Kørselskontoret.