Kan jeg søge om glukosemålingssystem FreeStyle Libre

Glukosemålingssystemet kan både være et behandlingsredskab og et personligt hjælpemiddel.

Du kan få støtte til glukosemålingssystemet som et personligt hjælpemiddel, hvis kommunen vurderer, at der sker en væsentlig, yderligere, afhjælpning af følgerne af din diabetes.

Aarhus Kommunes sagsbehandlingstid for glukosemålingsapparat er 20 arbejdsdage. Sagsbehandlingstiden kan blive påvirket, hvis der er behov for at indhente flere oplysninger end de, der er medsendt ansøgningen.

Hvis du søger kommunen om Glukosemålingssystemet Free Style Libre skal du udfylde et afklaringsskema til Glukosemålingssystem som du finder her:

Afklaringsskemaet skal sendes til Administrativ Service på den sikre mailadresse admservice@mso.aarhus.dk vedhæftet din ansøgning på Borger.dk eller via din egen e-mail.

Du kan finde dine journal oplysninger på Sundhed.dk (åbner i nyt vindue).