Mentorordningen bygger på ung-til-ung princippet og er en håndsrækning til unge fra 6.-10. klasse med dansk som andetsprog. Formålet er at styrke elevernes uddannelsesparathed, herunder at give de unge et indblik i erhvervsuddannelserne og forskellige jobmuligheder inden for håndværk, servicefag, social- og sundhed mv.

SÅDAN BLIVER DU MENTOR

For at blive mentor er det et krav, at du er studerende ved en uddannelsesinstitution i Aarhus, på hovedforløbet på en erhvervsuddannelse eller i mesterlære.

Der rekrutteres og uddannes mentorer to gange årligt. Jobopslaget vil være at finde på Mercuri Urvals hjemmeside, når der er åben for ansøgninger.

Få mere at vide om mentorjobbet.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Henrik Johansen fra Aarhus Kommune eller Nadia Grøn fra Mercuri Urval.