Møder med jobcenter og a-kasse

Din kontakt med jobcenter og a-kasse afhænger af hvor længe du har modtaget dagpenge. Kontakten kan overordnet inddeles i 3 perioder:

Første 6 måneder 7. - 16. måned 17. - 24. måned

Hvordan og hvor ofte ligger dine møder med jobcenter og a-kasse det første halve år som ledig?

Måned  Jobcenter  A-kasse
 ½ Samtale CV-samtale (afklaring)
 1 Samtale
 2 Samtale
 3 Samtale Rådighedssamtale
 4 Samtale
 5 Samtale
 6 Samtale Rådighedssamtale

A-kassen deltager i 1. samtale på jobcentret plus samtaler i 5. eller 6. måned

7. - 16. måned

Jobsamtaler hver 3. måned hos jobcenter. Fællessamtale med jobcenter og a-kasse ved 16. måneders ledighed. Rådighedssamtaler med a-kasse efter behov.

17. - 24. måned

Tilbud om intensiveret indsats. Samtaler ca. hver 6. uge. Rådighedssamtaler med a-kasse efter behov.

Der er intensiveret kontakt for dagpengemodtagere sidst i dagpengeperioden.
Hvis du har været ledig i ca. 16 måneder, skal Jobcenter Aarhus tilbyde dig en mere intensiv kontakt med hyppigere samtaler. Det vil foregå enten via en personlig jobformidler hos en af vores samarbejdspartnere eller via samtaler og workshops hos Jobcenter Aarhus. Du vil kunne forvente en tættere kontakt, ca. hver 6. uge. Kontakten kan bestå af individuelle samtaler og workshops med fokus på at komme i job.