Du har knoklet i fem år på studiet, og er nu klar til at bidrage til branchen med din opnåede viden og arkitektoniske forståelse ... men hvordan får du foden indenfor hos en arbejdergiver? Networking skal der til, men hvordan gør man det i praksis, og hvordan skaber man de relationer, som fører til et job?

Vi vil gerne hjælpe og derfor tilbyder vi en skrivebordsplads hos COWI-LAB. Du skal ikke i praktik, men arbejde med egne selvvalgte projekter.

Skrivebordsplads hos COWI-LAB

Hos os vil du møde husets mange fagligheder, og få et billede af, hvordan arkitekter, bygherrerådgivere og ingeniører arbejder sammen i den ”virkelige verden”. Ansøgningerne skriver ikke sig selv, det gør du. Hvorfor ikke indgå i et fagligt miljø og opnå indsigt i nogle af branchens muligheder og udfordringer, mens du skriver ansøgning? I COWI tilbyder vi dig kvalitativ sparring om din portfolio, jobsøgning og sparring på dit konkrete projekt.

Next Step er et samarbejde mellem virksomheden COWI, FAOD, Aarhus Kommune og Akademikernes A-kasse. Formålet er at hjælpe nyuddannede arkitekter i job. COWI-LAB er bl.a. involveret i Klimabyen og Klimahavnen i Middelfart, Bindslevs plads i Silkeborg. Egtved Ådal, Strib Idrætsefterskole og mange flere projekter.