Job og karriererådgivning

Du får skærpet dit CV og ansøgningsmateriale og styrket den direkte henvendelse og kontakt til arbejdsgivere.Forløbene varer to uger og tager afsæt i uddannelsesniveau eller kvalifikationer erhvervet gennem erhvervserfaring.

Hvis du har brug for helt grundlæggende IT kundskaber i din jobsøgning, er der mulighed for at deltage på IT kursus hos Aarhus Business College.

Du kan hente materiale og finde inspiration til, hvordan du kan bruge en skabelon og udarbejde et brutto CV. Du kan også for at finde andre typer af skabeloner på nettet.

Et udvidet visitkort bruger du typisk i de situationer, hvor du plejer ’at gå ind fra gaden’ for at høre, om der skulle være noget arbejde til dig.
Dvs. der hvor du typisk ikke afleverer en skriftlig ansøgning. Med udvidet visitkort får du en nem og enkelt måde mulighed for at aflevere dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Seniormedarbejder på vej stiller skarpt på, hvordan du gennem din erfaring, kompetencer og personlige profil, finder dit næste job.

Senior