Gå til sidens indhold

Udvalget for Mangfoldighed og Ligestilling

Velkommen til Udvalget for Mangfoldighed og Ligestilling. På disse sider kan du bl.a. læse om udvalgets medlemmer og indsatsområder, udvalgets politikgrundlag og arbejde, ligesom du kan finde mødedatoer og referater fra de seneste udvalgsmøder.

Den 19. april 2018 har Byrådet besluttet et kommissorium for udvalget. Det betyder, at udvalget de næste to år skal arbejde med to indsatsområder:

  • Debat om ”mod til rummelighed”
  • Aarhus, en god og attraktiv by for LGBT-personer at bo og arbejde i

Til højre på siden, kan du læse byrådsindstillingen samt kommissoriet, hvor de konkrete opgaver og mål er beskrevet.

 

 

 

Byrådet vedtog i november 2017 at revitalisere udvalget, således at der ændres på følgende:

  • Der laves et tydeligt kommissorium udstukket af byrådet med konkrete opgaver, der skal løses inden for en given periode
  • Samarbejdet mellem Udvalget for mangfoldighed og ligestilling og henholdsvis Magistraten, Byrådet og FællesMedUdvalget styrkes og systematiseres
  • Udvalgets sammensætning ændres således, at der fremover sidder 3 (i stedet for 6) repræsentanter for henholdsvis medarbejderne, lederne og byrådet. Desuden sidder der som noget nyt 3 repræsentanter for bysamfundet.
  • Udvalgets opgaver vil være orienteret mod bysamfundet i et samarbejde med byens borgere, foreninger og/eller erhvervsliv.

De 3 repræsentanter for bysamfundet udpeges i maj 2018, efter at Byrådet har vedtaget et nyt kommissorium for udvalget. Udvalgets opgaver vil således være styrende for, hvilke bysamfundsrepræsentanterne der udpeges.

 

 
 

Opdateret: 20.4.2018

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Byrådssekretariatet

Telefon: 89 40 22 50

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code