Gå til sidens indhold

Ledige stillinger

Ledige stillinger i Borgmesterens Afdeling opslås på på www.jobnet.dk og www.aarhus.dk/job.

Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Ansøgning indtastes i kommunens rekrutteringssystem, og man modtager herefter en kvittering pr. e-mail. Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

 

De fleste stillinger i Borgmesterens Afdeling opslås som faste fuldtidsstillinger. Herudover opslås løbende forskellige tidsbegrænsede stillinger (barselsvikariater, projektansættelser m.v.).

 

Studiejobs opslås offentligt. Der er løbende ansat 5-8 studentermedhjælpere i afdelingen.

 

Der er herudover også mulighed for at komme i ulønnet praktik i kortere perioder, som led i en uddannelse på universitetet eller andre højere læreanstalter.

 

Borgmesterens Afdeling har fast 5 kontorelevstillinger, som løbende opslås, når de bliver ledige.

 

Løntilskudsstillinger, seniorjobs, og fleksjob formidles via kommunens jobcentre. Læs mere på Jobcenter Aarhus' hjemmeside

 

Vi har desværre ikke mulighed for at behandle uopfordrede ansøgninger, og anbefaler derfor, at du tilmelder dig en elektronisk jobagent på de relevante jobportaler, og ellers holder øje med opslag af ledige stillinger på kommunens jobside.

 

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, kønsidentitet, religion og nationalitet til at søge.

Kontakt

Raadhuset

Borgmesterens Afdeling

Rådhuspladsen 2

8000 Aarhus C

Telefon: 8940 2000

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 13.2.2018

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code