Gå til sidens indhold

Borgerservice - din indgang til det offentlige

"Tæt på dig" lyder mottoet for Borgerservice. Og der er noget om snakken: I Borgerservice tager vi udgangspunkt i din situation og dine behov, når du henvender dig.

Borgerservice – i øjenhøjde

Borgerservice din indgang til det offentlige. I Borgerservice hjælper vi dig med dine henvendelser – og kan vi ikke selv hjælpe dig, sørger vi for at finde dem, der kan.

 

Du finder Borgerservice på Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C. 

 

NemBS - udvalgte borgerserviceydelser på lokalbibliotekerne

 

Du kan få hjælp til udvalgte borgerserviceydelser på bibliotekerne i Risskov, Viby, Åby, Lystrup, Tranbjerg, Tilst, Gellerup og Højbjerg. Det kalder vi NemBS.

 

Det er forskelligt, hvilke borgerserviceydelser, du kan få på det enkelte bibliotek. NemBS følger den betjente åbningstid på det enkelte bibliotek. Læs mere om bibliotekerne via Borgerservicekortet. 

 

Gå til kortet med Borgerservice

 

Borgerservice – lige ved hånden

 

Du har altid Borgerservice ved hånden på din mobiltelefon. Vi har en lang række selvbetjeningsløsninger, som du kan bruge døgnet rundt.

Du kan få hjælp til digital selvbetjening på Den Digitale Hotline på tlf. 70 20 00 00.

 

Borgerservice 2 Go

Borgerservice har et team, som hjælper udsatte borgere, der har brug for en ekstra hånd. Borgerservice 2 Go hjælper og vejleder både borgerne selv, men også pædagoger, bostøtter og andre støttepersoner, som arbejder med udsatte borgere.

Borgerservice 2 Go har telefontid alle hverdage fra 13-15 på tlf. 30 69 02 38. Ring til os og få en snak om mulighederne. 

 

 

Borgerservice 2 Go tager også på besøg på væresteder, institutioner med videre, hvor udsatte borgere har brug for hjælp til at navigere i det offentlige Danmark.

 

 

 

 
 

Opdateret: 26.2.2018

Afdeling: Kultur og Borgerservice

Send kommentar: Borgerservice og Biblioteker

Telefon: 89 40 22 22

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code