Gå til sidens indhold

Indkøbspolitik

I efteråret 2010 vedtog Byrådet en ny indkøbspolitik for Aarhus Kommune.

Visionen for indkøb i Aarhus Kommune

”På indkøbsområdet er og skal Aarhus Kommune være en professionel samarbejdspartner, som ud fra en helhedsbetragtning sikrer størst mulige gevinster til gavn for kommunens borgere og byens udvikling.”
Professionalisme, bæredygtighed og samhandel er den bærende ramme for den nye indkøbspolitik.


Aarhus Kommunes indkøb af såvel varer, tjenesteydelser samt bygge- og anlægsopgaver tager afsæt i en helhedsbetragtning og koncerntankegang. Med professionalisme for øje vil Aarhus Kommune med indkøb på tværs af kommunen skabe gevinst og effektivisering for kommunen som helhed. Samtidig foretager Aarhus Kommune ved sine indkøb en prioritering af såvel økonomiske betragtninger som bæredygtige hensyn eksempelvis i forhold til miljø, arbejdsmiljø samt sociale og etiske normer.


Med fokus på behovet i kommunen, kommunikation og dialog samt et fortsat sigte på forbedring af indkøbsaftalernes brugervenlighed ønsker Aarhus Kommune at sikre, at kommunens institutioner og afdelinger køber ind i overensstemmelse med indkøbspolitikken.


I forhold til kommunes samhandelspartnere vil Aarhus Kommune indgå i et professionelt samarbejde, der er attraktivt for begge parter. Grundlaget for samarbejdet er effektivisering, videndeling og nytænkning, hvor udfordringer løses i fællesskab.

 

Du kan se indkøbspolitikken her.

 

Indkøbspolitik (åbnes i et nyt vindue) 

Kontakt

Anette Juhl Winther

Indkøbs- og Udbudschef

Indkøb & Udbud, Borgmesterens Afdeling

Rådhuspladsen 2

8000 Aarhus C

Telefon: 21 60 40 41

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 02.2.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar:   Indkøb & Udbud

Telefon: 89 40 60 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code