Gå til sidens indhold

Parkourbane, Læssøegade Skole

Kompositionen af stativet gør det muligt for flere aldersgrupper at anvende parkourbanen.

I Læssøegade Skoles skolegård er det blevet opført en parkourbane. Den har givet et alternativ til idrætsundervisninger i skolen og været med til at trække de nuværende brugere af Frederiksbjerg Bypark med ind i skolegården. Derudover har den været med til at udvide bydelens muligheder for aktivitet i såvel organiseret, som uorgani­seret regi

.

Med sin lette konstruktion giver parkourbanen stadig udsyn over hele skolegården, og på grund af placering er der samtidig plads til fodbold og ophold. Komposi­tionen af stativet gør det muligt for flere aldersgrupper at anvende parkourbanen, da man nemt kan lægge til og trække fra i udfordringer. På den måde henvender parkourbanen sig både til nybegynder og øvede.

 

Banen er bygget op at simple dele: kugler i forskellige størrelser, stænger, lige og bugnede, og enkelte hele flader (vertikalt og horisontalt). Opbygningen og de forskellige vinkler på genstandene giver mange forskellige brugsmuligheder og rig lejlighed for at udfordre motorikken og ’det mentale’. Udfordringer ligger ved bru­geren, og om de tør hoppe eller svinge sig lidt længere end sidste gang.

 

 

 

Find os her

  

Lokation:  Læssøegade Skole

                Læssøegade 24
                8000 Aarhus C

 

Ansøger:  Læssøegade Skole og
                Aarhus Parkour                                                   

 

Tilsagn:     497.568 kr.


Link:      http://l-skole.skoleporten.dk

Kommentar

”Vi har bl.a. brugte parkourbanen til ”Kongens efterfølger”, som kan tydelig­gøre parkours måde at komme fra a til b.”(lærer ved Læssøegade Skole)

 
 

Opdateret: 09.9.2014

Afdeling: Byudvikling og Mobilitet

Send kommentar: Planafdeling

Telefon: 89 40 27 26

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code