Gå til sidens indhold

Landskab mellem husene, Godsbanen

I området syd for Godsbanen, mellem de gamle træbygninger, er der skabt et kreativt landskab, hvor aktivitet, cykler og spadserende krydser veje.

I området syd for Godsbanen mellem de gamle træbygninger er der skabt et kreativt landskab, hvor aktivitet, cykler og spadserende krydser veje. Området er i løbende proces og udvikler sig fra uge til uge. Et nyt besøg = giver nye aktiviteter og elementer.

 

  • Slacklines
  • Stejlt bakkelandskab
  • Mini fodboldbane
  • Parkour i træ
  • Og forskellige nicher til ophold

 

De fysiske aktiviteter indgår fint i det finurlige landskab, som præger byrummet. Land­skabet har en umiddelbarhed over sig og virker inviterende for den eksperimente­rende aktør. Der er mulighed for at afprøve sine sjove idéer, da man kan leje et lille lod jord i det mellemliggende areal mellem de etablerede aktiviteter.

 

Området er tilgængeligt for alle. Mange, der bor på den anden side af Åen og Søren Frichs Vej (modsat den indre by) benytter sig af den tværgående stiforbindelse, der ligeledes er.

 

 

 

 

 

Find os her


Lokation:  Godsbanen

                Aarhus C 


Ansøger:  Institut for (X)                Tilsagn:     230.000 kr.Link:   http://www.institutforx.dk/    

Kommentar

”Jeg synes, at fodboldbanen var sjov, selvom banen ikke var særligt stor og målene små”. (en folkeskoledreng ved ”det rør sig”-dagen den 20. juni 2013:)

 
 

Opdateret: 09.9.2014

Afdeling: Byudvikling og Mobilitet

Send kommentar: Planafdeling

Telefon: 89 40 27 26

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code