Gå til sidens indhold

Adventuresti, Havreballe Skov

Adventurestien udfordrer balancen og koordineringsevnen, samt styr­ker benene og armen. Man går ”løftet” over skovbunden.

Adventurestien er placeret i Havreballe Skov, trukket tilbage fra Stadion Allé, ind mellem træerne. Adventurestien er placeret mellem to stier i Havreballe Skov rundt om søen. Stier som giver mulighed for at lave adventurestien til en del af ens gå- el­ler løberute. Adventurestien udfordrer balancen og koordineringsevnen, samt styr­ker benene og armen. Man går ”løftet” over skovbunden.

 

Dens tilbagetrukne placering gør, at brugere har et semiprivat rum, hvor det er be­hageligere at udfordre krop og motorik. Adventurestien er anlagt med robinie træ og sort reb, hvilket gør, at det kamufleres af skovens farver. Med ankomst fra Stadion Alle og fra stien ved parkering Atletion, kan man se henvisning til adventuresti på de opstillede pæle.

Adventurestien - en aktivitet som henvender sig til mange aldersgrupper. Hvis man først har opdaget den, vil det være en udfordring igen og igen at komme tilbage og prøve den.

 

Placeringen ved søen og de opholdsmuligheder, der er langs stien, gør adveture­stien til et udflugtsmål for institutioner.

 

 

Find os her


Lokation:  Havreballe Skov

                Aarhus


Ansøger:  AGF 1880 &

                 Idrætsfagligt Forum


Tilsagn:     270.824 kr.Link:

Kommentar

fra løber:

 

Anvendte den første gang til en fødselsdag, hvor både barn på 5 og bedstemor var gennem banen.

 

Godt at børn kan bruge den trods (hendes mening) at den henvender sig til voksne.

 

Bruger den i forbindelse med løberuten, dels som udstrækning og som balancetræning.

 
 

Opdateret: 09.9.2014

Afdeling: Byudvikling og Mobilitet

Send kommentar: Planafdeling

Telefon: 89 40 27 26

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code