Gå til sidens indhold

Business Aarhus

Aarhus er et af Danmarks hurtigst voksende vækstcentre. Byen har et stort udbud af veluddannet arbejdskraft samt forsknings- og udviklingsmiljøer i høj international klasse. Med Aarhus Universitet i verdens top 70 har Aarhus for alvor markeret sig som europæisk vidensby, og stadig flere nationale og internationale medarbejdere, studerende og virksomheder søger til Aarhus.
Aarhus Kommunes ambitiøse vækstmål er at byen inden 2030 skal vokse med 75.000 indbyggere, 50.000 arbejdspladser, 50.000 boliger og 10.000 studerende.

Aarhus´ erhvervsliv blomstrer og det smitter af på kulturlivet i Aarhus. Aarhus er en smuk by. Den ligger ved havet og det giver også åbenlyse logistiske fordele, hvis man driver forretning.

 

Engang var havneområdet udelukkende industri, men er i dag et sprudlende knudepunkt, hvor iværksættere med sjove og geniale idéer laver god forretning til lyden af bølgeskvulp. Her er der plads til at eksperimentere og få gode idéer, mens man lader sig inspirere af byens grønne oaser. Strandbaren, beachvolley- og basketbaner, det nye multimediehus Dokk1 og uddannelsescentret Navitas er steder, hvor du kan finde inspiration og blive underholdt - hele året rundt.

 

Der er et godt samarbejde mellem erhvervslivet i byen, uddannelserne og kommunen. Det er i alle parters interesse, at man skaber studiejobs og praktikpladser til de unge og derfor arbejder de sammen om det. De unge skal nemlig være med til at skabe byens fremtidige succes og udvikle både virksomhederne og byen. Der er vi også helt klar på, hvad vores ambitioner er: Aarhus skal være et nationalt vækstcenter med international gennemslagskraft. Her er der gode muligheder for at få sig en karriere. Der er fokus på sundhed, fødevarer, energi og miljø, it, medie/kultur og uddannelse/forskning. Frem mod 2017, hvor Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad, er er der endnu større fokus på at udvikle og støtte kulturlivet.

Hvis du vælger at begynde din karriere i Aarhus, kommer du til at være en del af en levende by, som du selv kan være med til at udvikle på din måde.

 

 
 

Opdateret: 22.1.2015

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Erhvervs- og byudvikling

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code